Hvor længe kan solcellegadelamper generelt bruges?

Solcelle gadelampeer et selvstændigt elproduktions- og belysningssystem, det vil sige, at det genererer elektricitet til belysning uden tilslutning til elnettet.I løbet af dagen omdanner solpaneler lysenergi til elektrisk energi og lagrer det i batteriet.Om natten tilføres den elektriske energi i batteriet til lyskilden til belysning.Det er et typisk elproduktions- og udledningssystem.

Solcelle gadelampe

Så hvor mange år bruger solcellegadelamper generelt?Omkring fem til ti år.Levetiden for solcellegadelamper er ikke kun levetiden for lampeperler, men også levetiden for lampeperler, controllere og batterier.Fordi solcellegadelampen er sammensat af mange dele, er levetiden for hver del forskellig, så den specifikke levetid bør være underlagt de faktiske ting.

1. Hvis hele den varmgalvaniserede elektrostatiske plastsprøjteproces anvendes, kan lampestangens levetid nå omkring 25 år

2. Levetiden for polykrystallinske solpaneler er omkring 15 år

3. Levetiden forLED lampeer omkring 50000 timer

4. Designlevetiden for lithiumbatterier er nu mere end 5-8 år, så i betragtning af alt tilbehør til solcellelampe er levetiden omkring 5-10 år.

Solar gadelys

Den specifikke konfiguration afhænger af, hvilken slags materialer der anvendes.


Indlægstid: Aug-01-2022