Hvor skal gadelygtebatterierne installeres?

Solcelle gadelyser hovedsageligt sammensat af solpaneler, controllere, batterier, LED-lamper, lysmaster og beslag.Batteriet er den logistiske støtte til solcellegadebelysning, som spiller rollen som lagring og forsyning af energi.På grund af dens dyrebare værdi er der en mulighed for at blive stjålet.Så hvor skal batteriet i solcellegadelyset installeres?

1. Overflade

Det er at lægge batteriet i kassen og placere det på jorden og i bunden af ​​gadelygtepælen.Selvom denne metode er let at vedligeholde senere, er risikoen for at blive stjålet ekstrem høj, så den kan ikke anbefales.

2. Begravet

Grav et hul af en passende størrelse på jorden ved siden af ​​solcellelyset, og begrav batteriet i det.Dette er en almindelig metode.Den nedgravede metode kan undgå tab af batterilevetid forårsaget af langvarig vind og sol, men man bør være opmærksom på dybden af ​​grubefundamentet og tætningen og vandtætningen.Fordi temperaturen er lav om vinteren, er denne metode mere velegnet til gelbatterier, og gelbatterier kan godt klare -30 grader Celsius.

Begravet

3. På lyspælen

Denne metode er at pakke batteriet ind i en specialbygget boks og installere det på gadelygten som en komponent.Fordi installationspositionen er højere, kan muligheden for tyveri reduceres til en vis grad.

På lyspælen

4. Bagsiden af ​​solpanelet

Pak batteriet ind i kassen og installer det på bagsiden af ​​solpanelet.Tyveri er mindst sandsynligt, så det er mest almindeligt at installere lithium-batterier på denne måde.Det skal bemærkes, at batterivolumen skal være lille.

Bagsiden af ​​solpanelet

Så hvilken slags batteri skal vi vælge?

1. Gel batteri.Spændingen på gelbatteriet er høj, og dets udgangseffekt kan justeres højere, så effekten af ​​dets lysstyrke bliver lysere.Gelbatteriet er dog relativt stort i størrelse, tungt i vægt og meget modstandsdygtigt over for frost og kan acceptere et arbejdsmiljø på -30 grader Celsius, så det er normalt installeret under jorden, når det er installeret.

2. Lithium batteri.Levetiden er 7 år eller endnu længere.Den er let i vægt, lille i størrelsen, sikker og stabil og kan i de fleste tilfælde fungere stabilt, og som udgangspunkt vil der ikke være fare for selvantændelse eller eksplosion.Derfor, hvis det er nødvendigt til langdistancetransport, eller hvor brugsmiljøet er relativt barskt, kan lithium-batterier bruges.Han er generelt sat på bagsiden af ​​solpanelet for at forhindre tyveri.Fordi risikoen for tyveri er lille og sikker, er lithiumbatterier i øjeblikket de mest almindelige solcellegadelysbatterier, og formen for montering af batteriet på bagsiden af ​​solpanelet er den mest almindelige.

Hvis du er interesseret i solar gadelys batteri, velkommen til at kontakte sol gade lys batteri producent Tianxiang tilLæs mere.


Indlægstid: 25. august 2023